Technologie als motor voor verandering.

In de huidige economie maakt het correct inzetten van de meest passende technologie een groot verschil. Augmented Reality brengt communicatie tot leven, Virtual Reality transporteert mensen naar een andere wereld en Blockchain kan jouw database kosten tot een minimum herleiden. De juiste combinatie van meerdere van deze technologieën is vaak drijvende kracht achter toonaangevende bedrijven.

Op vlak van New Tech heeft het team van BrandNewGame zowat alles gedaan. Gebruikers microscopisch klein maken in VR om hen te tonen wat bepaalde producten op moleculair niveau doen, klanten toelaten objecten in AR neer te zetten midden op een meeting room tafel of technische ondersteuning heruitvinden door field technicians een Extended Reality bril te laten dragen die in realtime contact staat met een centrale dienst vol specialisten. Van Forbes 500 klanten als Pfizer tot grote steden als Antwerpen, Brussel of Mechelen en KMO’s die op zoek zijn naar nieuwe manieren om een band te creëren met de klant, elk bedrijf heeft wel één of meerdere afdelingen die vernieuwing kan gebruiken. Door het gebruik van BrandNewGame’s eigen GameStorm methodologie laten wij jouw team bepalen hoe we zo’n nieuwere technologie het best inzetten.

Ben je niet zeker of jouw bedrijf nog steeds mee is met de nieuwste technologische vooruitgang, dan is het misschien tijd om ons uit te nodigen voor een kop koffie?

 

 

 

 

CONTACT US

Contact

Phone

+32478390636

Mail

sven@brandnewgame.be

Address

Alfons Gossetlaan 40,
1702 
GrootBijgaarden